sâmbătă, 26 iunie 2010

OPRITI POLUAREA ! BAIA MARE FARA CIANURA !

REFERENDUM partea 1 -Centrul vechi

BAIA MARE FARA CIANURA !!!

Centrul vechi a fost locul unde ieri 25 iunie o mana de oameni s-au adunat pentru a salva orasul de poluare. Marea problema a cetatenilor din acest oras este poluarea ,o poluare ce exista de ani de zile . Dupa ce s-a inchis "AURUL" si a poluat cu cianura vin niste rusi si vor sa redeschida statia de prelucrare a sterilului, al piritei .Bineinteles si astia vor sa foloseasca tehnologia de extragere al aurului din haldele de pirita folosind cianura. Se pare ca administratia locala deja a dat aprobari , niste incurcaturi existand in corupta primarie al orasului. Noroc ca mai exista si consilieri care .... De fapt eu cred ca totul este o facatura . Unii vin si se bat in piept ca va da bine in curiculumul lor politic. Se dau lupte ca cine a fost cel care a lansat referendumul.
Parerea mea este ca domnul Tataru este adevaratul actor principal ,cel care a reusit sa dea in judecata la Consiliul European statul roman care este faptas pentru cele intamplate la Baia Mare. Poluarea de decenii lasa amprente.Ideea este al domnului Tataru ,referendumul este ideea lui ,numai ca dumnealui nu vede ca sa alaturat miscarii lui ecologiste si politicienii care vor profita bineinteles si vor deturna aceasta miscare ecologista . Cred ca domnul Tataru va observa sau oare domnia sa tot politica vrea sa faca?...http://cosminoc.blog.com/2011/02/01/ecologist-de-doi-bani-cere-autorizarea-romplumb-ului/comment-page-1/#comment-4458
Apropo paralel cu acest referendum mai trebuie ales si un primar ....
Referendumul este pentru o sansa la viata , este de a interzice total activitatea societati Romplumb si interzicerea totala in Baia Mare a folosiri cianuri.
Deci acuma se duce o campanie pentru a constientiza populatia orasului si de a deschide ochii unora asupra riscurilor foarte mari ce ar rezulta daca la noi se vor folosi in continuare cianuriile.
In centrul vechi s-au intalnit prea putini cetateni. Parerea mea ca orasul doarme. Asa a fost cand si eu m-am luptat cu autoritatiile sa salvez centrul vechi de buldozere si drujbe.Atuncia luptam pentru spatiul verde care a fost partial distrus. Noroc ca interventia mea si unora a rezultat cea ce se vede si azi . Au ramas cativa copaci . Din pacate si atuncia in 2003 erau prea putini care au iesit la lupta.Am avut curaj sa protestez si sa inchid gura primarului care tinea discurs la o intalnire .
Ieri a fost o intalnire la care am mers si eu . Din cauza sanatatii mele nu am chef si nu ma implic , nu ma stresez si nu imi fac probleme sa imi stric sanatatea si mai tare .Ma intereseaza soarta mea , sanatatea mea si al familiei mele. Ma intereseaza si soarta celor care tac si nu au curaj .Dar fiecare trebuie sa isi duca lupta ,fiecare are dreptul la un petic de zona verde.
Zonele verzi sunt distruse din cauza aprobarilor emise de cei din primarie.
Totul se distruge.Cine are ban face ce vrea. Legea de multe ori este incalcata .In tara asta nu mai pot sa fiu optimist .......Speram ca viitorul va fi altfel.
In orice caz ii felicit pe toti care au iesit din casa si au fost prezenti la adunarea din centrul vechi.Dar trebuie sa iasa toti si daca nu macar la referendum sa fie toata lumea acolo si sa dea vot ! Vot pentru viata !
Astfel de adunari cu cetateni vor mai exista . Asociatia 22 Decembrie va organiza inca astfel de intalniri in cartierele municipiului Baia Mare.


VENITI LA REFERENDUM





Domnul Tataru si pres. Asociatiei 22 Decembrie revolutionarul Adiel Florian

Unii vor referendum iar altii ....vor femei :))

Domnul Tataru cel care lupta pentru un mediu curat

Poarta un "fleac"dar ...http://cosminoc.blog.com/2011/02/01/ecologist-de-doi-bani-cere-autorizarea-romplumb-ului/comment-page-1/#comment-4458

Discutii cu deputatul Catalin Chereches si consilierul Vlasin

Un ziarist foarte hotarat :Adi Rusu-"Tara mea"

Voluntarul,ecologistul Vlad Danila adunand semnaturi

Intalnirea din "Centrul vechi" -unde intotdeauna se intampla ceva

Am sa mai revin si am sa incerc sa mai scriu si sa relatez cu imagini si alte intalniri ai celor care ies in strada pentru stoparea poluari .

Am revenit azi la aproape un an ...03.06.2011...... asta este rabdare si tutun ;)....bag un link dati clic si sa nu va mirati ....


Sa nu va mirati ca nu au iesit oamenii in strada sau la referendum ...sunt satuli de viata , sunt satuli de bascaliile unora sunt satuli de tot ...le place unora regimul vechi si exterminarea poporului . De ce ?....

SALVATI NATURA ! OPRITI POLUAREA !
BAIA MARE FARA CIANURA !!!

miercuri, 23 iunie 2010

KISS MY SHOES

MAGIC MOMENTS -
MASINUTE ,URMARIRE IN PARC...
urmareste "shoes" si KISS MY..........

Ieri faceam o plimbare prin parc , oare a catea plimbare?... In parc intotdeauna gasesti subiecte , diferite, simple,colorate, care iti sar in ochi.
Asa mi-a sarit si ieri o alta poveste , un alt subiect la fel de colorat simplu, copilaresc , asa cum mi-a sarit si mai demult cu povestea " culori in parc".
Este parcul colorat si este plin de viata. Parcul care mai traieste , un parc municipal care e prea putin intretinut.Un parc cu un lac secat ...
Administratorilor lansez zicala :"kiss my..."
Daca parcul e parc sa fie de agrement .Lacul sa aiba apa ,alei curate, iarba cosita, sa fie ordine si sa aiba parcul jandarmi , sa supravegheze si sa aiba grija de linistea oamenilor, de siguranta cetateanului. Sa nu mai intre in parc scutere , motociclete si nici masini,autoturisme!....
Sa intre astia mici si sa intre cu biciclete cu role , cu trotinete sau chiar cu masinutzele minuscule care circula la "pas".
Redau circulatia "piticilor "din parcul municipal Baia Mare .
Va salut si va urez zile frumoase de vara , fotografii frumoase si lumina buna !
....
Ma gandesc la o melodie foarte frumoasa , veche ca vinul ....

Asta ar fi de gasit sub denumirea :RONNIE HILTON-"loved walk in"

iar KISS MY SHOES ?:))....e buna nu ?:D


"'









marți, 22 iunie 2010

vineri, 18 iunie 2010

sâmbătă, 5 iunie 2010

ZIUA MONDIALA A MEDIULUI

ZIUA MONDIALA A MEDIULUI

Azi... ar trebui sa fim mai atenti la natura , mai atenti cu mediul inconjurator.
Ar trebui sa recunoastem ca rezervele naturale a pamantului sunt limitate .
Ar trebui sa dam dovada de omenie .
Ar trebui sa nu poluam,sa nu risipim nimic.
Ar trebui sa reciclam.
Ar trebui sa protejam ,sa pastram mediul curat .
Ar trebui sa educam tinerele generatii .
Ar trebui sa predam mostenirea noastra lor tinerilor intact si nealterat, mostenirea este pamantul , mediul din care ne hranim , mediul in care traim .
Ar trebui sa nu lasam ca mediul sa se degradeze....
Ar trebuie ca in fiecare zi sa fie ziua mondiala a mediului.
Ar trebui ......
Trebuie fapte si nu vorbe.

SALVATI PAMANTUL ! SALVATI NATURA !



joi, 3 iunie 2010

BAIA SPRIE-DOUA LACURI

LACUL BODI si LACUL ALBASTRU

de la BAIA SPRIE

La inceput de saptamana faceam socoteli cum va fi vremea . A plouat mult dar pe miercuri am facut rost de microbuz si "am comandat vreme buna". Aveam sa fac o excursie cu o colega de la SOR ornitolog(a) si profesoara de biologie din Satu Mare .
Au sosit copii din Satu Mare si au calatorit bine cu trenul pana in Baia Mare.
Repede ne-am imbarcat in microbuz si am "tulit-o" la Lacul Bodi . Un lac frumos ce se afla sub varful Mogosa. Nu scriu despre alte amanunte ca cei care au fost stiu ,iar cei care vor pleca spre lac o sa caute descrierea cuvenita locului .

LACUL BODI -MOGOSA-BAIA SPRIE

"Linistea de pe lac"



Dupa o scurta plimbare de la lacul Bodi (731m)am coborat in Baia Sprie si ne-am oprit la Biserica catolica,in centrul orasului(362m). De acolo am mers, ne-am plimbat pana sus la "Borcut" .Am baut apa minerala ,ne-am astamparat setea. Pe urma am pornit la destinatia care era de prima data :Rezervatia LACUL ALBASTRU.Aici au vrut sa ajunga copii .

LACUL ALBASTRU- BAIA SPRIE

"culoare albastra"




Mirific a fost privelistea. Lacul ne-a asteptat cu toata splendoarea , ne-a asteptat cu o culoare care chiar ca a fost azi albastra. De multe ori aceasta culoare variaza ,ba verde , ba albastru .Depinde si de ora vizitata si de lumina cerului. Am prins vreme buna soare . Noroc cu ziua de ieri si buna a fost alegerea ca deja pe 3 iunie adica azi cand scriu iarasi ploua . Am avut noroc de o vreme frumoasa.Am stat de vorba cu copii . Am facut observatii ornitologice. Am determinat vreo cateva plante si...

COACAZA NEAGRA-bruckenthalia spiculifolia

vremea ,timpul ne presa . Am mai iesit pana la prapastia din apropierea lacului o prapastie ce se vede de departe .Dintr-un loc in apropierea prapastiei de pe poteca printre stejari ni-se deschidea o priveliste spre cartierul Microraion -vest.



Vedere de pe Dealul Minei

In departare cart Microraion -Vest

Iar in departare se zarea si
halda de decantare al piritei de la Tauti de Sus

La prapastie am facut cateva poze ne-am mai uitat la o mica galerie sapat in munte,ne-am uitat la cateva pietre ,am mai cautat niste cristale de mina ce le gaseai si le calcai cu picioarele . Sub talpile noastre se sfaramau cristalele de barita , cuart . Copii au gasit fiecare cate o pietricica si cu bucurie le ascundea drept suvenir . Trebuia sa ne intoarcem repede. In oras ne astepta microbuzul. Pe poteca la coborare am gasit o radasca .Ia-m tras un clic .
RADASCA-lucanus cervus
Ne-am vazut de drum ,am coborat si in oras ne-am imbarcat . Microbuzul trebuia sa ajunga la timp . Copii au prins trenul de la ora patru si s-au dus fiecare spre Satu Mare .

Asta a fost ieri,o excursie de la ora 10:00 pana la ora 15:00 cinci ore timp in care am vizitat doua lacuri ,un izvor de apa minerala .Copii abia asteapta sa se reintoarca ......
-----------------------------------------------------------------------------------



La lacul Bodi -Mogosa Baia Sprie

Ce pacat ca mai sunt oameni care nu cunosc bine vietuitoarele ce traiesc pe pamant. Cu durere am facut o fotografie . In imagine un sarpe de apa cu capul zdobit :((..... Ce pacat ...

Cine a omorat un sarpe , o fiinta vie , un biet sarpe care este inofensiv si nu face rau omului ?...asta nu stiu , dar deduc de aici ca necunoasterea si lipsa de cunostiinta face ca unii sa greseasca, face ca unii sa distruga ...

Am gasit si un biet melc care parca venea si il indemna pe bietul sarpe si parca-i zicea :"hai sa ne taram mai departe " dar ....

Animale.... Catelusul se gandeste "oare nu am pazit bine"?"Oare care animal de om a fost "?
Asta a fost singurul moment negativ din excursia facuta ....
SALVATI ANIMALELE ! SALVATI NATURA !

marți, 1 iunie 2010

1 iunie ZIUA COPIILOR

Tot mai mult tara noastra se infunda in mizerie ....Daca scriu si continui deja ar insemna sa fac politica...Imaginiile atasate spun totul ,.... din pacate .........

AZI AR TREBUI SA FIE
SARBATORITA ZIUA COPIILOR !

Azi.......

*****


---------------------------------

Ma inspir din natura .



Fotografiez orice subiect in afara de nud .Pastrez decenta in redare si nu folosesc photoshop.Incerc sa redau cat mai natural,fara fard si cosmetizari.











METEO

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

online

who's online

categorie

natura (150) peisaj (54) macro (46) pasari (37) animale (33) diverse (32) flori (31) protectia mediului (27) BAIA MARE (26) apa (26) eveniment azi (24) alb negru (22) expozitie fotografica (20) ecologie (19) sarbatorim azi (19) culori (15) filmulet (15) toamna (15) filmulete (13) parc (13) color (11) portret (11) iarna (10) photomagazine (10) Centrul vechi Baia Mare (9) copii (9) lumini (9) mediul (9) meteorologie (9) muzica (9) sport (9) Rezervatia Naturala Paraul Peta (8) cristale de gheata (8) insecte (8) reportaj (8) rezervatie naturala (8) frunze (7) gheata (7) lac (7) obiceiuri (7) roua (7) Baraj -Firiza (6) calatorie (6) datini (6) ornitologie (6) rasarit (6) salvati planeta (6) B/W (5) abstract (5) apus (5) biserica (5) fulger (5) observatii (5) padure (5) paning (5) patinoar (5) versuri (5) ARTA FOTO (4) BAVNA-FERSIG (4) Baile 1 Mai (4) Silhouette (4) aero (4) aeroport Baia Mare (4) cristale (4) educatie de mediu (4) educatie ecologica (4) felicitare (4) folclor (4) istorie (4) oameni (4) photoranger (4) picturafotografica (4) poezie (4) primavara (4) rezervatie (4) show aerian (4) toamna.peisaj (4) traditie (4) veverita (4) viata la tara (4) zbor (4) Bucuresti (3) Maramures (3) Oradea (3) Paste (3) alb-negru (3) aria protejata (3) avion (3) blog (3) casuta (3) club foto visual-arts (3) copac (3) dans (3) efecte vizuale (3) eveniment foto BAIA MARE (3) expozitie (3) fotografia de natura (3) gainusa de balta-gallinula chloropus (3) iarna.zapada (3) la colt de strada (3) la multi ani (3) lumina artificiala (3) natura moarta (3) natura.macro (3) oi (3) ortoptere (3) parc municipal Baia Mare (3) pasari de apa (3) peisaje (3) plante (3) pod (3) presa (3) sanatate (3) seminar (3) show (3) sport.timp liber (3) stil de viata (3) taieri ilegale (3) time lapse (3) tren (3) vernisaj (3) zapada (3) ziua pamantului (3) ziua pasarilor (3) ''ARS RIVULINAE VISION ''-BAIA MARE (2) 2012 (2) AFDPR (2) Bozanta (2) CQ (2) Cluj Napoca (2) Craciun (2) Delta (2) F.I.A.F. (2) Felician Sateanu (2) HD (2) Kaze-photo (2) Lacul Bodi (2) P-ta Cetatii (2) Painting (2) Petofi Sandor (2) Referendum (2) S.O.R. (2) SOR (2) SOR -SATU MARE (2) Sarbatoarea Castanelor (2) Sighetul Marmatiei (2) WORLD WATER DAY -ZIUA MONDIALA A APEI 2011 (2) WWF (2) ZIUA INTERNATIONALA A BIODIVERSITATII (2) Ziua mondiala a meteorologiei (2) Ziua pasarilor si a arborilor (2) adunare sor (2) amfibieni (2) anticianura (2) arie protejata (2) avioane (2) baloane aer cald (2) barci (2) birdwatching (2) biserica reformata (2) buburuze (2) caprioara (2) ceata (2) cianura (2) copaci (2) decembrie (2) delta mea (2) demonstratie aviatica (2) despre fotografie (2) dinamism (2) dragoste fata de animale (2) drosere (2) earth day (2) eco friendly (2) expozitie pictura (2) ferestre (2) festival (2) filmari (2) floare (2) fotografie stil pictura (2) gard (2) hyla arborea (2) invazie (2) iris negru (2) japanese garden (2) japonia (2) jucari (2) kitsch (2) lansare album foto (2) lebada (2) lumina (2) lumina din oras (2) martisor (2) masini (2) mediu (2) midwinter count (2) monitorizare (2) mos Craciun (2) natura 2000 (2) nori (2) om de zapada (2) p-ta Revolutiei (2) pamantul (2) panning (2) pe role (2) pescuit (2) photography (2) picaturi (2) pictura (2) pitigoi (2) plante carnivore (2) ploi (2) polarizare (2) politia (2) poluare (2) poveste (2) primele flori (2) protectia animalelor (2) publicat (2) roti (2) sepia (2) svenk (2) transhumanta (2) umbre (2) ziua mondiala a mediului (2) ziua pamantului 2011 (2) ''Delta mea'' (1) ''Ipostazele padurii'' (1) .... (1) 1989 (1) 21-22 DEC (1) 3D (1) 3iulie (1) A.P.M.M.M. (1) ANUL INTERNATIONAL AL PADURILOR 2011 (1) Adonis vernalis (1) Ady Endre (1) Alcedo atthis (1) Alexandra Pasca (1) Asociatia Fotografica (1) Baia Sprie (1) Biblioteca judeteaba Petre Dulfu Baia Mare (1) Biblioteca judeteana Petre Dulfu BAIA MARE (1) Budapest (1) CLUB FOTO ARS-RIVULINAE (1) CLUB FOTO ARS-RIVULINAE BAIA MARE (1) Campul Tineretului (1) Catalina (1) Cavnic (1) Cernobil (1) Christmas (1) Cicoarea comună (Cichorium intybus) (1) Cocinella (1) Columbo (1) Craciun in Maramures (1) Creasta Cocosului (1) Curtea de Arges (1) DN 18 (1) Dan Puric (1) Danesti Chioarului (1) Datini si Obiceiuri'' Sighet (1) Duna Tv rozator (1) Dunarea (1) Dunarea. valuri (1) EDWARD WESTON (1) Ella Fitzgerald (1) Eu (1) Europa (1) Fersig (1) Floarea soarelui -Helianthus annuus (1) Foter Fesztival 2012 (1) Foter Fesztival 2013 (1) Fritillaria meleagris -Lalea pestrita (1) Gabriel Moitica (1) Gradina Botanica (1) Herastrau (1) Hollosy Simon (1) Holograma (1) Hungarian culture day -2015 (1) Iris chrysographes (1) Isus (1) Japan (1) KISS (1) Karacsony (1) Lacul Albastru (1) Lacul lebedelor (1) Lathraea squamaria (1) Leonardo Da Vinci (1) Let's do it Romania (1) Levantica -Lavandula angustifolia (1) Lukacs 22:14 (1) Luna padurii (1) M-tii Gurghiului (1) M-tii Gutai (1) Magnolia kobus var. borealalis (1) Magyar kultura napja (1) Mantis religiosa (1) Michael Jackson (1) Miculas (1) Mihai Moiceanu (1) Mihai Viteazul (1) Milvus (1) Miya Kosei (1) Mogosa (1) Mons Medius (1) Monster truck (1) Mos Nicolae (1) NO PS (1) NUCLEAR HAZARD (1) Nagybanya (1) Nick Veasey (1) Nymphaea lotus var.thermalis (1) PODUL VIILOR (1) POLAROID (1) Paul Fusco (1) Pescaras albastru (1) Pet-uri (1) Peter Falk (1) Pitesti (1) Planococcus citri (1) Pribilesti (1) R.I.P. (1) Rana temporaria (1) Razvan Voiculescu (1) Rezervatia naturala Padurea Bavna Fersig (1) RÉTROÉCLAIRAGE (1) S.O.R.BAIA MARE (1) Salticus cingulatus (1) Sasar (1) Sibelius Jean (1) Sibiu (1) Sicista subtilis (1) Somesul (1) Stadion FC Baia Mare (1) Tara Lapusului (1) Targul produselor traditionale si ecologice din Maramures (1) Tintirim (1) Toplita-natura (1) Turnul lui Stefan (1) ULIU SORECAR -buteo buteo (1) UN.ORG.protectia mediului (1) UNEP (1) Valea Muresului (1) Vandalizare (1) Varatec (1) Vidraru (1) WAD (1) WMD (1) WORLD MIGRATORY BIRD DAY 2011 (1) WORLD WATER DAY (1) WORLD WATER DAY -ZIUA MONDIALA A APEI 2013 (1) WWD (1) WWD 2013 (1) Walt Disney (1) Windows (1) X RAY (1) X'MAS (1) ZIUA ARMATEI (1) ZIUA IDENTIFICARILOR (1) ZIUA METROLOGIEI (1) ZIUA MONDIALA A STRATULUI DE OZON 2012-WORLD OZONE DAY -2012 (1) Ziua Europeana a Parcurilor Nationale (1) Ziua Mondiala a Animalelor 2012 (1) Ziua culturi maghiare (1) Ziua europeana a pasarilor (1) Ziua internationala a dansului (1) Ziua mondiala a apei (1) Ziua parcurilor din Carpati (1) adrenalina (1) aeronautica (1) agricultura (1) albastru (1) albinarit (1) albine (1) alegeri (1) allatok (1) ambulanta (1) anaglyph (1) antiplumb (1) antrenament (1) apa termala (1) aparat foto (1) arc de lumini (1) arheologie (1) arie naturala protejata Raul-Tur (1) aripi (1) asteptare (1) azi (1) barza neagra (1) berze (1) bilute (1) birdwatch (1) black man (1) black stork (1) black- white (1) blues (1) boieri (1) brad (1) cactus (1) cactusi (1) caine (1) caini (1) calatorie in timp (1) camere video (1) capre (1) caprioare artificiale (1) carusel (1) cascada (1) castane (1) casute pasari (1) cavaleri (1) ceara (1) centrala nucleara (1) ceramica (1) ceterasi (1) ciclism (1) ciconia nigra (1) cioban (1) ciocanitoare (1) circ (1) ciuperci (1) cladiri (1) clovn (1) club foto (1) codobatura (1) codobatura alba-motacilla alba (1) colindatori (1) colinzi (1) concurs foto (1) conf.univ.dr.Dorel Gaina Gerendi (1) cotofana-pica pica (1) credinta (1) crocus (1) cruci (1) cu lumina (1) cu telefonul (1) curcubeu (1) cutia milei (1) defrisare (1) desene animate (1) diamant (1) diplome (1) dragobete (1) drepturile omului (1) drops (1) drumuri (1) ecologia (1) educatie (1) educatie de mediu (1) elefant (1) elicopter.armata (1) energie alternativa (1) eroi (1) excursie (1) expozitie cactusi (1) expunere (1) fantezii (1) fara E-uri (1) fazan (1) fenomene meteo (1) filmecske (1) filmuletz (1) filmuletze (1) flori de camera (1) flori rare (1) fluture (1) fluture.macro (1) forme (1) fotografi (1) fotografie (1) fotografii de mesteri-filmulete (1) fotografii vechi (1) fotoreportaj (1) frig (1) frisby (1) fructe (1) ganditorul (1) ganduri (1) gaste (1) ger contrast (1) gheata artificiala (1) global warming (1) gradina (1) grauri (1) green way (1) greenpeace (1) greier (1) grotesc (1) gugusciuc (1) gunoaie (1) halda de pirita (1) halloween (1) hranirea pasarilor (1) iepuras (1) impresii (1) inelari (1) intalnire (1) intalniri (1) intrebare (1) intrecere (1) inundatie (1) invitatie (1) invizibilul (1) istoria fotografiei (1) joaca (1) karting (1) katicabogar (1) la colindat (1) labrador (1) ladybug (1) lant uman (1) lapte (1) link (1) link-uri (1) lisita (1) love (1) luminatia (1) lumini de gheata (1) luna (1) magazin (1) masinute (1) masuratori (1) mere (1) metru (1) mig (1) migratia (1) mioritic (1) miscarea de rezistenta anticomunista (1) mizerie (1) mm (1) monocrom (1) morbid (1) mountain bike (1) muguri (1) munca campului (1) muscarit (1) muzeu (1) narcisa (1) navigatie (1) nefardata paintografie (1) noapte (1) noapte albastra (1) nud (1) nufar thermal (1) nufer (1) nuferi (1) obiecte (1) om (1) ora pamantului (1) orientaristi (1) origami (1) paianjeni (1) paine (1) paintografie (1) paintografie naturala (1) palinca (1) parteneri (1) partie (1) pasare (1) pasarele (1) pasari.animale (1) pasari.portret (1) pascale (1) patinaj (1) peisaj cu barca (1) pescarus albastru-alcedo atthis (1) peste (1) photo contest (1) piata (1) pisica (1) pitigoi albastru (1) plantari (1) plimbare (1) pluta (1) poarta maramureseana (1) port (1) porumbei (1) povestea de la colt (1) primar (1) produse bio (1) produse naturale (1) produse organice (1) proiectie (1) proiectii (1) protectia pasarilor (1) ragcsalo (1) rate (1) raze (1) real (1) reflexii (1) religie (1) reproduceri (1) reptile (1) revelion (1) revolutie (1) rosu (1) roz (1) sala MilleniumII (1) salonul de primavara (1) sampanie (1) sarbatoare (1) sarbatoarea (1) sarbatori de iarna (1) sarpe (1) sat medieval (1) scanare (1) schiuri (1) sculpturi (1) se intrec cu umbrele (1) septepuntata (1) serie (1) sighet (1) simpozion (1) situatii (1) snow flakes crystals (1) soare (1) social (1) souvenir (1) spital (1) sport extrem (1) star (1) starci (1) statuete (1) statui (1) stele de gheata (1) sticlete-carduelis carduelis (1) street (1) struguri (1) sub 1 cm (1) summit (1) tabara foto (1) tanc (1) targ verde (1) testoase (1) tir-uri (1) traditii (1) trandafir (1) trestie (1) tricolor (1) triptic (1) tun (1) turnir (1) umbrela (1) umor (1) unitate de masura m (1) urare (1) urs (1) usi (1) vale (1) valea Usturoiului (1) valuri (1) vase (1) vax (1) verde (1) versek (1) viata (1) viteza (1) vulpe-fox (1) water (1) wax (1) world wetlands day 2011 (1) ziua mondiala a mediului (1) ziua copiilor (1) ziua mamelor (1) ziua mondiala a diabetului (1) ziua mondiala a mediului 2011 (1) ziua mondiala a mediului 2013 (1) ziua mondiala a mediului 2015 (1) ziua mondiala a sanatatii (1) ziua mondiala a zonelor umede (1) ziua politiei (1) zona verde (1) zoom (1)

top100

TOP100ADD.COM - ADD YOUR SITE, BOOST YOUR TRAFFIC.

COPYRIGHT

Toate fotografiile sunt creatiile mele personale si sunt titularul de copyright ,fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul scris al meu personal. --------- LEGEA nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe

COPYRIGHT

All photos are protected by copyright and cannot be used or reproduced without the written consent of the owner.
Erdélyi Blog Térkép
Powered By Blogger